Οι κύριοι τομείς δραστηριοτήτων μας

καλώς ήρθατε στον όμιλο KOUIMTZIS

Ο Όμιλος KOUIMTZIS δραστηριοποιείται από το 1936 στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και αποτελεί έναν διεθνώς καταξιωμένο κατασκευαστή και προμηθευτή μηχανολογικών εξαρτημάτων. Με γνώμονα την καινοτομία και πρωτοποριακό προσανατολισμό, έχουμε αναπτύξει ισχυρό δίκτυο διανομής σε περισσότερες από 40 χώρες. Προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις με ανταλλακτικά και εξαρτήματα για γεωργικά μηχανήματα , βιομηχανικές εφαρμογές, και εφαρμογές μετάδοσης κίνησης καθώς και καινοτόμες λύσεις για ειδικές κατασκευές.

Η μακροχρόνια παρουσία στην τοπική αγορά ενισχύει την ηγετική θέση της εταιρείας μας στον βιομηχανικό και γεωργικό τομέα, προσδίνοντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην ποιότητα των ανταλλακτικών μας σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

alpha parts

Η Alpha Parts ειδικεύεται στη σχεδίαση και κατασκευή εξαρτημάτων για θεριζοαλωνιστικές μηχανές. Οι εγκαταστάσεις μας στην Ελλάδα, Γερμανία και Ρωσία, δίνουν τη δυνατότητα να καλύπτουμε άμεσα τις ανάγκες των πελατών μας. Με περισσότερους από 42.000 κωδικούς διαθέσιμους, μπορείτε εύκολα να βρείτε τα σωστά ανταλλακτικά όπου και αν βρίσκεστε.

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

industry motion

Αποτελεί τον τομέα διανομής του Ομίλου KOUIMTZIS.

Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος επώνυμων οίκων και διανομέας χονδρικής, διαθέτουμε ολοκληρωμένο πρόγραμμα από ρουλεμάν, ιμάντες, καδένες και άλλα προϊόντα μετάδοσης κίνησης και μηχανικών εφαρμογών.

ΕΙΔΙΚΕΣ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Alpha Systems

Η Alpha Systems δραστηριοποιείται στην Ε&Α στον τομέα της άμυνας και της εθνικής ασφάλειας, αναλαμβάνοντας ειδικές κατασκευές ως υπεργολάβος, αλλά και εκπροσωπώντας στρατηγικούς συνεργάτες στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας στην Ελληνική αγορά.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Με κατεύθυνση σε νέα και καινοτόμα προϊόντα, προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες και στις απαιτήσεις τη τοπικής και της διεθνής αγοράς, παρέχοντας αξιόπιστες λύσεις υψηλής ποιότητας.
Το όραμα μας είναι μακροπρόθεσμο, αλλά οι αξίες μας παραμένουν σταθερές.

Ψάχνετε κάτι συγκεκριμένο;

Επιτρέψτε μας να σας βοηθήσουμε να το βρείτε!

Επισκεφθήκατε το νέο ηλεκτρονικό μας κατάστημα;

Διαθέσιμα Ανταλλακτικά
Χώρες
Κέντρα Ε&Α
Τετραγωνικά μέτρα Εγκαταστάσεων

ΜΠΟΥΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ
ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ