Γεωργικά Μηχανήματα

Στον τομέα των μηχανημάτων εκπροσωπούνται κορυφαίοι οίκοι γεωργικών μηχανημάτων με ναυαρχίδα την εταιρεία Fendt, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί στην Ευρώπη ωs το κορυφαίο brand γεωργικών μηχανημάτων. Ακολουθεί με δυναμισμό η ιταλική Carraro, η οποία είναι αυθεντία στην τεχνολογία των δενδροκομικών ελκυστήρων. H ποικιλία των μηχανημάτων συμπληρώνεται με τα παρελκόμενα κατεργασίαs εδάφουs εκπροσωπώντας την Lemken. Αυτή η ποικιλία μηχανημάτων απευθύνεται στον Έλληνα επαγγελματία παραγωγό που θέλει να πρωταγωνιστεί στον πρωτογενή τομέα με εργαλεία και μέσα τελευταίαs τεχνολογίαs και ύψιστηs απόδοσηs.

Fendt
fendt-horizont-main-1.jpg


Leaders drive Fendt.

Μια επένδυση στη Fendt είναι επένδυση στο μέλλον.

Με τα τρακτέρ και τα γεωργικα μηχανήματα Fendt, οι παραγωγοί μπορούν να επιτύχουν τουs στόχουs τουs γρηγορότερα και με υψηλότερη απόδοση. Με μια πλούσια ποικιλία από τρακτέρ, θεριζοαλωνιστικές μηχανές, χορτοδετικέs πρέσεs, χορτοκοπτικά και χορτοσυλλεκτικά, ενσιρωτικέs μηχανέs και τηλεσκοπικά μηχανήματα, η Fendt έχει ωs στόχο όχι απλά να ικανοποιήσει τιs απαιτήσειs των πελατών τηs αλλά και να τιs υπερβεί και να αποτελεί κομμάτι τηs επιτυχίαs του εκάστοτε χρήστη. Η Fendt χαρακτηρίζεται από καινοτομία στην τεχνολογία της, αξιοπιστία ως προς την ποιότητα που προσφέρει και ασύγκριτη απόδοση. Όσοι επιλέγουν Fendt επωφελούνται άμεσα από τις αποτελεσματικές τεχνολογίες που χρησιμοποιούν τα γεωργικά τηs μηχανήματα, τα οποία έχουν δημιουργηθεί με σκοπό την οικονομικότερη δυνατή χρήση και προωθούν μια κερδοφόρα και βιώσιμη παραγωγή τροφίμων και ζωοτροφών με βελτιωμένη χρήση φυσικών πρώτων υλών και ενέργειας. 

CARRARO
logo-carraro-trattori.png

Tractors Built for the Best 

Ο κομψός σχεδιασμός και το ιταλικό στυλ της Carraro έρχονται στην ελληνική αγορά για να δώσουν λύσεις κυρίως στις πολλαπλές ανάγκες της δενδροκομίας. 

Η νέα σειρά Agricube Series με κινητήρα Iveco σχεδιάστηκε ώστε να συνδυάζει την υψηλή απόδοση, την ποιότητα και την αξιοπιστία με την ευελιξία που παρέχει η μεγάλη ποικιλία εφαρμογών από τον αμπελώνα έως τον ανοιχτό αγρό. Ο συμπαγής σχεδιασμός και η ευελιξία διαμόρφωσης σε συνδυασμό με την άνεση που προσφέρουν οι σύγχρονες εργονομικές προσαρμογές καθιστούν τον Agricube έναν ιδανικό ελκυστήρα για κάθε είδους εξειδικευμένη δραστηριότητα. Όλα τα δενδροκομικά Carraro έχουν μεγάλο εύρος ιπποδύναμης και είναι εξοπλισμένα είτε με την εργοστασιακή καμπίνα τύπου Pergola είτε με καμπίνα κλασσικού τύπου, ενώ πάντα υπάρχει και η επιλογή της ανοιχτής έκδοσης. 

Lemken
lemken-logo-tac-srgb-1.jpg

The Agrovision Company

Μια εταιρεία με σημαντική θέση παγκοσμίως όσον αφορά τη συμβολή της στον τομέα της γεωργίας. Με μακρά παράδοση 240 χρόνων εφαρμόζει τις γνώσεις και το πάθος της για πρόοδο προσφέροντας έξυπνες λύσεις για την γεωργία του σήμερα και του αύριο, με γνώμονα πάντα την ικανοποίηση των αγροτικών αναγκών σε θέματα καινοτομίας και ποιότητας. Η ανάπτυξη είναι από τις κύριες προτεραιότητες της. Με εξειδίκευση στην πρωτογενή καλλιέργεια, στις αποτελεσματικές διαδικασίες οργώματος και στην ακριβή τεχνολογία μηχανημάτων σποράς, παρακολουθεί διαρκώς τον παλμό της αγοράς και τις αναδυόμενες ανάγκες του κλάδου. 

Δίκτυο Αντιπροσώπων

Βρείτε τον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη μας στην περιοχή σας:

Με πιστοποιημένο δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα διευρύνουμε την πρόσβαση των επαγγελματιών του χώρου στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, ώστε να είμαστε δίπλα σε κάθε αγρότη σε κάθε σημείο της Ελλάδοs.

Η επιλογή των συνεργατών μας γίνεται προσεκτικά και εξασφαλίζοντας σε κάθε βήμα την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών, τη σωστή καθοδήγηση σε κάθε επένδυση και την παροχή αξιόπιστων προτάσεων που ανταποκρίνονται στιs ανάγκεs και απαιτήσειs των χρηστών των γεωργικών μηχανημάτων.