19 Νοεμβρίου 2019

Agritechnica 2019

Agritechnica 2019

Δυναμικό παρόν έδωσε και φέτος η εταιρεία KOYIMTZHΣ στην Agritechnica 2019, η κορυφαία έκθεση του αγροτικού τομέα που έγινε στο Ανόβερο της Γερμανίας, από τις 10 μέχρι τις 16 Νοεμβρίου 2019.

Οι εκπρόσωποι μας συναντήθηκαν με πελάτες και  συνεργάτες και συζητήθηκαν οι νέες τάσεις και οι εξελίξεις της τεχνολογίας στον αγροτικό τομέα.

Ο Όμιλος εκπροσωπήθηκε από την εταιρία Alpha Parts, η οποία ειδικεύεται στον σχεδιασμό και στην κατασκευή εξαρτημάτων για θεριζοαλωνιστικές μηχανές και διανέμει τα προϊόντα της σε 40 χώρες διαθέτοντας παράλληλα μία εκτεταμένη γκάμα αναγνωρισμένων brands.

Επιπλέον, στο Ανόβερο παρευρέθηκαν στελέχη της FENDT HELLAS, εταιρία του Ομίλου, που αντιπροσωπεύει τον οίκο γεωργικών μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας αποκλειστικά για την Ελλάδα και τη Κύπρο.

Οι εκπρόσωποι μας συναντήθηκαν με πελάτες, συνεργάτες, ενημερώθηκαν για τις νέες τάσεις, τις καινοτομίες και την εξέλιξη της τεχνολογίας στον αγροτικό τομέα.

Είμαστε στο κέντρο των εξελίξεων και έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας, διατηρώντας υψηλά πρότυπα και εμπλουτίζοντας συνεχώς τις γνώσεις μας και την γκάμα των προϊόντων μας